Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Årets program er digitalt

Programmet til Vestegnens Kulturuge 2016 trykkes ikke, men udgives gennem en officiel app for Vestegnens Kulturuge.
15. juni 2016

Som noget nyt har vi i 2016 ikke valgt at lave en trykt, fysisk udgave af det officielle program. Aktiviteterne og det samlede program kan i stedet ses på vores hjemmeside og ikke mindst via en ny app, som vi er fuld i gang med at udvikle og lancerer op til Kulturugen. 

For aktører under Kulturugen er det derfor meget vigtigt, at de følger anvisningen og indtaster deres aktiviteter her. Derved kan de komme med i online-kalenderen og indgå i vores nye app, som synkroniseres og fodres med oplysninger/data fra online-kalenderen. Det er derfor meget vigtigt, at alle aktiviteterne indtastes og registreres! Hvis aktiviteterne ikke tastes ind, kommer de ikke til at indgå i app’en og dermed programmet! 

Følg derfor venligst anvisningen foroven til at registrere arrangementer og aktiviteter til Vestegnens Kulturuge 2016. Indtastningen vil forblive åben frem til og med Kulturugen, så man altid kan nå at indtaste sine aktiviteter og få dem med i programmet. Som aktør har du desuden mulighed for at se det foreløbige program før den officielle offentliggørelse.   

Indtast din aktivitet direkte HER