Bag temaet

Årets tema sætter fokus på alle kvaliteterne og kontrasterne på Vestegnen. Vi opfordrer alle til at udforske, hvad temaet og Vestegnen kan!
Vestegnens Kulturuge er resultatet af et samarbejde mellem seks vestegnskommuner og mere end 150 forskellige kulturinstitutioner, foreninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Kulturugen finder sted i uge 37 - fredag den 8. september til søndag den 17. september 2017.

I 2016 er ”På den anden side” valgt som det samlende tema for kulturugen og giver en fortælling om Vestegnens mangfoldige miljøer og historie. Intentionen er, at temaet skal danne en rød tråd for aktiviteterne i kulturugen og vække nysgerrighed til at se om på den anden side. Med temaet sætter vi fokus på alle kvaliteterne og kontrasterne på Vestegnen og ønsker at inspirere til arrangementer, der går på tværs af kommunegrænserne og lokker borgerne med sig.   Vi opfordrer således både aktører og borgere til at udforske, hvad temaet og Vestegnen kan. I temabeskrivelsen gives et bud på hvad ”på den anden side” kan være. Det er frivilligt, om man som arrangør vælger at bruge temaet, men vi opfordrer alle til at tage udfordringen op.

Vestegnens Kulturinvesteringsråd (VKIR) driver et sekretariat for kulturugen og understøtter den samlede koordinering og markedsføring af kulturugen. Kulturinstitutioner, foreninger og borgere, som byder ind med arrangement under kulturugen, varetager selv egne arrangementer, eventuelt med den respektive kommunes kultur- og fritidsafdeling som sparringspartner og formidler.

Vil du have et arrangement med i Vestegnens Kulturuge, så kontakt kulturkonsulenten i din kommune.

Er du i tvivl, om hvem du skal kontakte, formidler sekretariatet gerne din henvendelse videre.

Vestegnens Kulturinvesteringsråd 

Kultur- og Fritidsafdelingen
Kettegård Alle 2
2650 Hvidovre
tlf: 3639 2203
mail: xmf@hvidovre.dk